Történelmi anyagok diákoknak, tanároknak, érdeklődőknek

Törióra

Törióra 1.

2022. február 12. - Harmat Árpád Péter
Üdvözöllek a közép- és emelt szintű történelem érettségihez szükséges (és hasznos) tananyagok, ismeretek blogján, a Törióra blogon! A honlapon minden korszakhoz és minden tanórához találsz fontos ismereteket. Jó tanulást kívánok! Kiegészítő információs blogunk: Törióra 2. 

toriora2_szeleskep.jpg

A Törióra blognak több társoldala is van, melyek mindegyike rengeteg információt tartalmaz az érettségire való felkészüléshez és a mindennapi történelem-tanuláshoz. [&] Ezen blogok egyike a Gimi töri blog, ahol órákra lebontva találsz tananyagokat, használd bátran a tanuláshoz. Eléréséhez elegendő a lenti banner-képre kattintanod:gimitori3_szeles.jpg

Legfőbb társoldalunk: a történelemcikkek.hu egy folyamatosan bővülő tudományos honlap, ahol az őskortól egészen napjainkig sok száz történelmi tanulmány és cikk olvasható a magyar illetve egyetemes történelemről. Az oldalon számtalan illusztráció és térkép található, a cikkek pedig korszakonként kialakított menü-rendszerben, jól áttekinthetően érhetőek el. Főszerkesztő: Harmat Árpád. További társoldalainkról az itt következő banner-montázs ad tájékoztatást:

honlap_logok2.jpg

toriora_szeles_feliratnelkul.jpg

süti beállítások módosítása